Greg Lotus

Greg Lotus

GREG LOTUS (f. 1967) er en amerikansk fotograf med base i Miami og New York. Hans fotografier blir jevnlig publisert i magasiner som Vanity Fair, Italienske Vogue og W, og han har gjort flere kommersielle kampanjer for Cartier, L'Oreal, Swarovski, Levi's og Escada. Hans portfolio er omfattende og inkluderer portretter av Penelope Cruz, Katy Perry, Pierce Brosnan, Kim Kardashian, Paris Hilton, Dita Von Teese, Mary J. Blige og Elizabeth Hurley, for å nevne noen.

VERSO FRIDA

MASK

White Swans II

STRING BALLETT II

STRING BALLETT I

Lost

Black Balls

Bug Eye

BLACK GRAPES

SWIM TEAM

LEG PARADE

IN THEIR SHOES

HOOP BALLET

Squat

POOLSIDE

Hat

CHAMPAGNE POODLE

BLUE HULA HOOP

ON THE STEPS

RED, WHITE AND BLUE

COMING

GOING

Laying Tree

NUMBER FACE

PAPER DO

LADY IN WHITE

DRY SWIM

NURSE

ELEPHANT

Hanging Tree

SWIMMER CAP

PARKING GARAGE

Greg Lotus

GREG LOTUS (f. 1967) er en amerikansk fotograf med base i Miami og New York. Hans fotografier blir jevnlig publisert i magasiner som Vanity Fair, Italienske Vogue og W, og han har gjort flere kommersielle kampanjer for Cartier, L’Oreal, Swarovski, Levi’s og Escada. Hans portfolio er omfattende og inkluderer portretter av Penelope Cruz, Katy Perry, Pierce Brosnan, Kim Kardashian, Paris Hilton, Dita Von Teese, Mary J. Blige og Elizabeth Hurley, for å nevne noen.

Lotus er selvlært, han har ingen fotoutdannelse og heller ikke vært assistent for noen etablert fotograf. Han ble oppdaget av Eileen Ford fra Ford Models under en skoletur til New York og arbeidet en periode som modell, og det var fotografiene han tok av sine modellkolleger som ble den spede begynnelsen på hans fotografiske karriere. Etter hvert flyttet han til Miami og startet sin profesjonelle karriere der.

I løpet av de senere årene har Lotus rettet seg stadig mer inn mot kunstfotografi. Han er særlig inspirert av Richard Avedons tidløse og elegante stil, men henter også inspirasjon fra klassisk maleri og geometriske former.

I 2011 debuterte Lotus med separatutstillingen “IMPRESSIONS” i New York. Året etter ble utstillingen “IMAGES” vist under Art Basel i Miami.