About us

Om oss

FINEART FOTO

Vår nye sal på Tjuvholmen er kun er dedikert kunst fotografi. Her finner du Norske og Internasjonale foto kunstnere.

Morten Qvale

er kunstnerisk ansvarlig hos Fineart Foto. Morten har lang erfaring innen foto og kunstfotografi, startet Norges første internasjonale motemagasin TIQUE i 1983. Er innehaver av Zone 5 Studios As sammen med sine to fotograf sønner Truls og Thomas, som er ledende innen utleie av foto og filmstudioer i Norge i over 35 år. Har jobbet som fotograf internasjonalt siden 1986, for noen av de ledende magasiner og kunder verden over. Hadde sin første separat utstilling i 2000, startet Qvale Galleri i 2013 på Majorstua. Fineart er Skandinavias største galleri med en omsetning på over 70 millioner. Qvale Galleri slo seg sammen og startet Fineart Foto i 2019. Omsetningen av kunstfotografi i 2019 passerte 28 millioner, det var av både Norske og internasjonale fotokunstnere. I 2020 og årene fremover vil vi stille ut det ypperste av hva fotokunst har å tilby.

Fotoutstillinger

I disse korona tider har vi utstilt følgende kunstnere.
Axel Crieger, Raymond Mosken, Tyler Shields, Morten Qvale, Ron Galella, George Holz, Brian Duffy, Terry O´Neill, Norman Parkinson, Russell James, David Yarrow, i tillegg til disse har vi mange flere kunstnere som vi kan vise deg, velkommen til Filipstad brygge 2 Tjuvholmen.
Vi har store lokaler så ikke vær bekymret for at du skal komme tett på andre, men vi oppfordrer våre besøkende å ta hensyn, vi har antibakk til alle.
Play Video